Bestillingsopgaver

Jeg har igennem de sidste par år fordybet mig i at lave portrætter, og  tager imod bestillingsopgaver.
Det kan være som gave til en nær slægtning, eller måske har du et ønske om at få lavet et portræt. 

UDTALELSER FRA FOLK SOM HAR FÅET LAVET ET PORTRÆT HOS MIG

Jens BoldvigMargit Boldvig KristensenJeg så nogle af de portrætter, som Sibelle havde malet og dem syntes jeg meget, meget godt om, men  jeg troede, at et portræt kostede virkelig mange penge, men da jeg spurgte Sibelle, hvad hun skulle have, syntes jeg det lød som om jeg også kunne være med, og jeg fik et malet af mig, og min mand - senere- det har jeg virkelig ikke fortrudt, vi ser på dem hver dag og glædes over resultatet.
Margit Boldvig Kristensen
 
 
 
 

Vi er meget tilfredse.‚ÄĚJeg valgte at bestille et portræt af min datter hos Sibelle, fordi jeg ønskede en blanding af en naturalistisk gengivelse af min datter blandet sammen med de elementer, som kunne beskrive min datters sjæl og personlighed. Sibelle har en stor indlevelsesevne og blik for hvilke symboler og enkelt ting, der viser min datters individuelle træk. Portrættet, som nu hænger i vores entre, giver ofte anledning til mange bemærkninger og eftertanke, og jeg forventer igen om nogle år at få lavet et yderligere som så kan vise min datter og hendes karaktertræk på det tidspunkt. Et malet portræt synes jeg giver en anden sjæl og charme end de fotos og kollager vi ellers har hængende af vores oplevelser og os selv.
Christiane Schaumburg‚ÄĚ
 
 
 
 
 

Jeg bestilte et portræt af vores 2-årige datter Sigrid som en fødselsdagsgave til min kone. Portrættet blev malet efter et fotografi, men derudover tilføjede Sibelle en række spirituelle og fantastiske elementer, der fungerede i smuk samklang med gengivelsen af min lille pige. Blomster, en smilende måne, et hus og en fisk, der leder tanken hen på den græske mytologi. Det skabte ikke kun et sært og poetisk univers i maleriet, men var med til at understrege personlighedstræk som fantasi og kreativitet, som vi begge sætter meget højt hos vores barn. Derudover skal nævnes, at min kone især er begejstret for ansigtsudtrykket, der er truffet lige på kornet. Jeg kan kun anbefale Sibelle varmt til alle, der ønsker et minde om deres barn i en form, som et fotografi aldrig vil kunne give.
Søren Hemmingsen