Jeg er autodidakt billedkunstner inspireret bl.a. af drømmesproget, eventyrets magi, nuets sanselighed og ikke mindst af farvernes lysstyrke. Jeg har malet siden jeg var 15 år, hvor jeg fik en fantastisk oplevelse, da jeg satte mig til at male med akvarel efter en lidt trist kærlighedsaffære. Jeg oplevede at tiden stod stille og jeg fyldtes af indre velvære samtidig med at mine følelser blidt blev berørt af noget indeni mig. Den tilstand havde jeg ikke oplevet før og det gjorde et dybt indtryk på mig.

Jeg husker, at da jeg et par år efter mødte nogle polske billedkunstnere mærkede jeg igen den tilstand, og tænkte vi må være i familie med hinanden, jeg må have polsk blod i årene måske er min sjæl polsk. Så jeg købte nogle år efter en enkeltbillet til Polen og da jeg stod på pladsen i Krakow overtræt og forventningsfuld var jeg helt overvældet af mine egne følelser. Når jeg gik på kunstmuseum kunne jeg ikke lade være at græde og jeg troede at jeg var ved at blive sindssyg.

Der var heldigvis et sødt belgisk par som foreslog mig at tage til Kazimierz Dolny, som er en lille gammel jødisk kunstnerby 4 timer med toget fra Krakow. Da jeg ankom slog jeg mig ned på torvet som havde en brønd i midten og sad og malede hele dagen. Der boede mange billedkunstnere og det er en meget malerisk by med store gamle huse og en flod, hvor der på den anden side af bredden altid ligger en eventyrdis over et ødelandskab, som et sjælerige med usynlige finurligheder. Jeg blev der i 4 måneder hvor jeg malede og fik nogle kunstnervenner, udstillede billeder i et galleri dernede og senere fik jeg en polsk kunstner, Wojcieh Hubicki, til Danmark og udstille hans værker. Nå men der fandt jeg ud af at jeg jo ikke er Polak, men at det var kunstneren i mig som var startet sin rejse, indre som ydre, og det er en evig proces som aldrig stopper.

I 1992 var jeg på Holbæk Kunsthøjskole og det åbnede ind til min sprudlende malerlyst. Efter opholdet havde jeg min første separatudstilling i Galleri Eire i Classensgade på Østerbro. Senere overtog jeg Galleriet og vi var nogle stykker som lavede et kombineret atelier/galleri . Sideløbende med maleriet har jeg snuset til scenografi, skuespil og musik/dans; lavet scenografi til en børneforestilling i Mantziussalen i Birkerød, været medvirkende i diverse performances i forbindelse med Den Ny Dramaskole og sat bevægelse til eget kunstværk i samarbejde med musiker.